Over Ons

De juiste zorg aan bomen bieden met toepassing van de modernste boomverzorgingstechnieken

Algemene Bomendienst Limburg , onderdeel van Treecareholding BV is opgericht in 2001. Het bedrijf houdt zich bezig met boomgelieerde werkzaamheden in het stedelijk gebied, gebruik makend van de modernste technieken en machines en implementatie van (veld-,) wetenschappelijke onderzoek in de dagelijkse boomverzorgingspraktijk. Met name de directe implementatie van de wetenschap van gerenommeerde onderzoekers naar de praktijk maakt dat Algemene Bomendienst Limburg toonaangevend en trendsetter is geworden in de regio.

Het uitgangspunt is steeds om de juiste zorg aan de boom of bomen te besteden met toepassing van de modernste boomverzorgingstechnieken. Bomen vervullen in het stedelijk gebied vele functies en leveren bij een juiste toepassing enorme kostenbesparingen. Door de levensduur van bomen te verlengen kunnen deze functies van de tot volwas gekomen bomen optimaal benut worden. Hiervoor dient kennis en kunde aanwezig te zijn bij de uitvoering in ‘het veld’. Deze specialisten werken immers aan levende organismen en verlengen bij kundig handelen de levensfase van de bomen aanzienlijk en creëren kapitaal. Wij werken alleen met Europees gecertificeerde Treeworkers.

Moderne boomverzorging

Bij Algemene Bomendienst Limburg werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel en maken we gebruik van de modernste technieken & machines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Gecertificeerde Treeworkers

Onze specialisten werken aan levende organismen en verlengen bij kundig handelen de levensfase van de bomen aanzienlijk en creëren kapitaal. Wij werken alleen met Europees gecertificeerde Treeworkers.

Uitgebreide diensten

Bomen vervullen in het stedelijk gebied vele functies en leveren bij een juiste toepassing enorme kostenbesparingen. Door de levensduur van bomen te verlengen kunnen deze functies van de tot volwas gekomen bomen optimaal benut worden.

Moderne technieken

Met name de directe implementatie van de wetenschap van gerenommeerde onderzoekers naar de praktijk maakt dat Algemene Bomendienst Limburg toonaangevend en trendsetter is geworden in de regio.