Duurzaam Ondernemen

**Welkom bij Algemene Bomendienst Limburg: Uw Duurzame Boomverzorgingspartner**

Bij Algemene Bomendienst Limburg zijn we vastbesloten om niet alleen te voldoen aan de Groenkeur-normen, maar deze te overtreffen. We geloven dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de gemeenschap en onze klanten. Samen werken we aan een groenere en gezondere toekomst voor Limburg en verder.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, of bent u geïnteresseerd in onze boomverzorgingsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we zorg dragen voor het behoud en de schoonheid van onze kostbare bomen en natuurlijke omgeving.

Moderne boomverzorging

Bij Algemene Bomendienst Limburg werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel en maken we gebruik van de modernste technieken & machines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Gecertificeerde Treeworkers

Onze specialisten werken aan levende organismen en verlengen bij kundig handelen de levensfase van de bomen aanzienlijk en creëren kapitaal. Wij werken alleen met Europees gecertificeerde Treeworkers.

Uitgebreide diensten

Bomen vervullen in het stedelijk gebied vele functies en leveren bij een juiste toepassing enorme kostenbesparingen. Door de levensduur van bomen te verlengen kunnen deze functies van de tot volwas gekomen bomen optimaal benut worden.

Moderne technieken

Met name de directe implementatie van de wetenschap van gerenommeerde onderzoekers naar de praktijk maakt dat Algemene Bomendienst Limburg toonaangevend en trendsetter is geworden in de regio.