**Onze Duurzaamheidsambitie**

Onze duurzaamheidsambitie is om een leidende rol te spelen in het behoud van bomen en het milieu, terwijl we tegelijkertijd waarde toevoegen aan onze gemeenschap

We streven ernaar om:

  1. De biodiversiteit te bevorderen door bomen gezond en vitaal te houden.
  2. De CO2-voetafdruk van onze activiteiten te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame praktijken en elektrisch aangedreven apparatuur.
  3. Een actieve bijdrage te leveren aan educatieve en milieuprojecten in onze gemeenschap.
  4. Onze medewerkers te blijven trainen in veilige en duurzame boomverzorgingstechnieken.
  5. Samen te werken met partners die onze duurzaamheidsdoelen delen.

Moderne boomverzorging

Bij Algemene Bomendienst Limburg werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel en maken we gebruik van de modernste technieken & machines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Gecertificeerde Treeworkers

Onze specialisten werken aan levende organismen en verlengen bij kundig handelen de levensfase van de bomen aanzienlijk en creëren kapitaal. Wij werken alleen met Europees gecertificeerde Treeworkers.

Uitgebreide diensten

Bomen vervullen in het stedelijk gebied vele functies en leveren bij een juiste toepassing enorme kostenbesparingen. Door de levensduur van bomen te verlengen kunnen deze functies van de tot volwas gekomen bomen optimaal benut worden.

Moderne technieken

Met name de directe implementatie van de wetenschap van gerenommeerde onderzoekers naar de praktijk maakt dat Algemene Bomendienst Limburg toonaangevend en trendsetter is geworden in de regio.