Verwijderen processierupsnesten

Algemene Bomendienst Limburg bestrijdt de eikenprocessierups preventief en curatief. Op het moment bereikt de eikenprocessierups het vierde larvale stadium waarbij deze brandharen ontwikkelt. Tevens begint de nestvorming doorgaans aan de onderzijde van de eerste takken aan de onderzijde van de kroon (overgang stam/kroon). Contact met de brandharen van de rupsen veroorzaakt hevige jeuk en mogelijke irritatie van ogen en luchtwegen. In opdracht van overheden, semi overheden, bedrijven en particulieren verwijderd Algemene Bomendienst Limburg de processierupsnesten.

Moderne boomverzorging

Bij Algemene Bomendienst Limburg werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel en maken we gebruik van de modernste technieken & machines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.