Nieuwe geïntegreerde hakselaar / chipskar

21 m3 inhoud chipskar / 30 cm. verwerkingscapaciteit hakselaar

In maart 2015 is de nieuwe geïntegreerde hakselaar / chipskar in gebruik genomen. Het betreft een schijven hakselaar met 2 messen. De houtinvoer vindt plaats met behulp van 2 verticale invoerrollen. De machine is voorzien van auto feed back / no stress system. Hout tot een diameter van 30 cm. kan zowel via handinvoer als kraaninvoer door de machine verwerkt worden. Het wordt de 7de versnipperaar in de vloot en is een uitbreiding op drie Vermeers BC1000XL (drum hakselaren) en 3 Schliesing versnipperaars, 460 MX, 500 MX en 500ZX (schijven hakselaren). De machine zal met name ingezet worden bij bomen in halfwasfase waarop begeleidingssnoei wordt toegepast. Hierbij komt in een hoog tempo veel takhout vrij dat verwerkt moet worden en waarvoor ruime opslagcapaciteit nodig is.

Moderne boomverzorging

Bij Algemene Bomendienst Limburg werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel en maken we gebruik van de modernste technieken & machines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.